TUSSEN KUNST EN WETENSCHAP

Medische visualisatie en wetenschappelijke illustratie

Hi! 
Mijn naam is Anna Sieben. Ik ben medisch illustrator met jarenlange ervaring in het maken van visuals voor klanten in het wetenschappelijke en medische veld en het gezicht achter Sieben Medical Art. In samenwerking met onderwijsinstellingen, zorgprofessionals en onderzoekers ontwerp ik visuals om complexe medische onderwerpen in beeld te brengen.
Waar wetenschap en kunst elkaar ontmoeten, creëer ik beelden die (medisch) wetenschappelijke onderwerpen communiceren  op een manier die helder, mooi en accuraat is.
ZIJ GINGEN JE VOOR:
Anna was tijdens het hele proces erg vriendelijk en ik kon altijd vertrouwen op een snelle reactie. Ik ben erg trots op het eindresultaat. Als je een illustrator nodig hebt, zou ik Anna zeker aanbevelen. 
Rosaly Anne Buiten, Cardioloog in opleiding, MD PhD, Medisch Spectrum Twente

Tijdens het proces kon ik altijd rekenen op goede input, geweldige ideeën en snelle en vriendelijke communicatie. Het resultaat is absoluut geweldig en alles waar ik op hoopte. Het past perfect bij mijn onderzoek en mij als persoon. Ik kan het werken met Anna absoluut aanbevelen; iedereen die een (medische) illustrator nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken!
Inge Bootsma, promovenda Intensive Care bij Medisch Centrum Leeuwarden

De samenwerking met Anna verliep heel vlot. In eerste instantie hebben we een aantal concrete en goede afspraken gemaakt om het proces te begeleiden, wat resulteerde in een prettige en efficiënte samenwerking. Ik vond het ook erg leuk dat het ontwerp mijn aanwijzingen en feedback direct weerspiegelde. Het was echt een goede ervaring!
Yannick van Sleen, Postdoctoraal Onderzoeker Universitair Medisch Centrum Groningen
Mijn werkproces
Mijn eerste stap zal zijn om het onderwerp te bestuderen en ervoor te zorgen dat ik de informatie begrijp. Deze kennis wordt vervolgens vertaald in een visueel verhaal; Ik begin met schetsen. Een ruwe schets stuur ik naar je op ter beoordeling, zodat we het grote geheel kunnen vastleggen.
Feedback op de eerste schets wordt verwerkt in een ruwe eerste versie van het werk. Ook hier kan feedback op gegeven worden. Dit keer ligt de nadruk van de feedback ook op de details. Afhankelijk van de complexiteit van het project kunnen er meer revisierondes aan de tijdlijn worden toegevoegd.
Afhankelijk van de complexiteit kan het 3 weken tot 3 maanden duren om een illustratie of proefschrift omslag ontwerp te maken. Het maken van 3D modellen duurt vaak langer, tussen de 3 weken en 5 maanden.

PRIJZEN
Mijn prijzen zijn gebaseerd op de vereisten van een project. Elk project is uniek en heeft zijn eigen doelstellingen. Om een ​​offerte te kunnen maken, wil ik het project begrijpen en weten waar je naar op zoek bent. Enkele van de factoren die de prijs van een project bepalen, zijn de complexiteit van een kunstwerk, de complexiteit van het onderwerp, het licentietype, de deadline en het aantal benodigde revisierondes. Offertes en voorstellen kunnen worden afgestemd op beschikbare budgetten.
Neem gerust contact op, een vrijblijvend kennismakingsgesprek is uiteraard gratis.

LICENTIE
Als auteursrechthebbende van mijn werk verkoop ik niet altijd het werk zelf, maar vaak een licentie om het werk in opdracht te verveelvoudigen, onder overeengekomen voorwaarden.
Deze licentie kan betrekking hebben op een bepaald type media (bijv. alleen print), tijdsperiode (bijv. voor een beperkte tijd of voor altijd), doel (bijv. commercieel of niet-commercieel), toegang (bijv. exclusief of niet-exclusief gebruik), of geografisch gebied. De licentie kan ook andere bepalingen bevatten, bijvoorbeeld met betrekking tot toekomstige wijziging van het materiaal.
Er zijn veel opties beschikbaar en de prijs zal variëren afhankelijk van het bereik en de waarde van de licentie.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten, freebies en acties? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief door op onderstaande knop te klikken.
Back to Top