Op zoek naar gratis afdrukbare kleurpagina's voor volwassenen? Een kleine pauze nodig om wat stress los te laten? Kom in de lente- en zomer stemming door mijn gratis afdrukbare kleurplaat met bloemen en selfcare thema uit te printen!
Naar mijn mening zijn er weinig dingen zo ontspannend als tekenen en schilderen. Dus maakte ik deze zelfzorg thema kleurplaat in samenwerking met Merel Wildschut voor haar zelfzorg maand! Scroll naar beneden om je printable te krijgen of voor opties om een afgedrukte kleurpagina bij je thuis te laten bezorgen!
Deze kleurplaat is auteursrechtelijk beschermd. Ik bied hem je gratis aan voor persoonlijk gebruik. Je kunt hem afdrukken, inkleuren en op social media plaatsen, maar houd de tekst er in en tag mij ook! Merel en ik willen graag zien wat je ermee maakt! Gelieve geen commercieel gebruik zoals verkopen, hergebruiken of in je portfolio plaatsen. Pinnen is ook prima, zolang de pin maar terug linkt naar deze pagina. ​​​​​​​
Als je een iPad maar geen printer hebt, kun je deze ook gewoon in Procreate of een andere teken app importeren en daar inkleuren (deel je procesvideo als je dat doet!).
Heb je geen printer tot je beschikking, maar wil je wel een gedrukte versie van de kleurplaat bemachtigen? Maak je geen zorgen, ik heb je! Gebruik de tweede knop om hem in mijn webshop te bestellen. Ik print de kleurplaat voor je uit op mooi 200 grams tekenpapier, verpak het mooi in en stuur het naar je op in een kartonnen envelop.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten, freebies en andere nieuwtjes van Sieben Medical Art? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief door op onderstaande knop te klikken.
Back to Top