KERSTKAARTEN

KERSTKAARTEN

Op zoek naar schattige en originele kerstkaarten om dit jaar te versturen? Zoek niet verder! Ik heb kerstkaarten toegevoegd aan de winkel, allemaal met levendige kleuren en schattige illustraties.

Wat dacht je van dit stel schattige honden? De perfecte kaart om naar een hondenliefhebber te sturen of om in te lijsten als kerstversiering. Digitaal getekend en gedrukt op dik A6 papier van hoge kwaliteit met een matte afwerking. De kaart wordt geleverd met een rode envelop. Deze kerstkaart zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!
Klik op de afbeelding om te shoppen!
... Oh deer!
Meer cuteness! Een schattige A6-kaart om je dierbaren fijne feestdagen te wensen! Had ik al gezegd dat alle kerstkaarten worden geleverd met mooie rode enveloppen?
Klik op de afbeelding om te shoppen!
Joy to the world!
Vreugde voor de wereld! Deze levendige en gebloemde kerstkaart is een hoogwaardige A6-afdruk op dik karton op basis van een digitale tekening. Het wordt geleverd met een rode A6 envelop én een schattige bijpassende sticker. Een mooie manier om uw dierbaren fijne kerstdagen, fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar te wensen.​​
Klik op de afbeelding om te shoppen.

Omdat deze woordspeling natuurlijk niet mag worden verspild. En dinosaurussen zijn geweldig. Deze kerstkaart is gebaseerd op een digitale tekening en gedrukt met hoogwaardige inkt op dik karton met een matte afwerking. De kerstkaart wordt geleverd met een rode envelop. Prettige feestdagen!
Klik op de afbeelding om te shoppen.

Wil je deze kerst een heel bijzonder en uniek kunstwerk cadeau doen? Ik neem graag commissies aan. Laten we praten!
Back to Top