MEDISCHE ILLUSTRATIE

MEDISCHE ILLUSTRATIES DIE EEN VERHAAL VERTELLEN
Patiënten voorlichten over concepten of procedures, studenten helpen bij het beheersen van anatomische onderwerpen of het illustreren van het laatste onderzoek in een wetenschappelijk artikel. Het zijn zomaar een aantal voorbeelden van situaties waar medische illustraties van enorm belang kunnen zijn. Ik zou graag met jou samenwerken om jouw wetenschappelijke boodschap te illustreren. Het creëren van wetenschappelijk accuraat, doeltreffend en mooi werk is mijn passie. Ik werk graag nauw samen  om een optimaal eindproduct te bereiken.
Bekijk hieronder enkele voorbeelden van mijn medisch illustratie werk om te zien hoe Sieben Medical Art uw wetenschappelijke informatie kan overbrengen op een manier die duidelijk, mooi en wetenschappelijk accuraat is.

ILLUSTRATIES VOOR WETENSCHAPPELIJKE ARTIKELEN
Illustraties kunnen een paper tot leven brengen en ingewikkelde onderwerpen in één oogopslag inzichtelijk maken. Hieronder een paar voorbeelden:
ILLUSTRATIES VOOR MEDISCH ONDERWIJS
Illustraties voor onderwijs materiaal, cursussen en seminars. Van assets voor animaties tot illustraties voor e-learning modules.​​​​​​​
SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN - TRADITIONELE MEDISCHE ILLUSTRATIES
Van potlood tekeningen tot aquarel portretten en olieverf schilderingen en van menselijke anatomie tot botanische tekeningen, ik houd enorm van werken met traditionele media om bijzondere en unieke medische illustraties te creëren die prachtig staan in (thuis) kantoren, wachtkamers en woonkamers.
HOE KAN IK JOU HELPEN?
Bovenstaande voorbeelden zijn een kleine greep uit mijn portfolio. Ik bied een scala aan diensten en vaardigheden om producten van hoge kwaliteit te creëren, afgestemd op de behoeften van elk individueel project. Mijn diensten omvatten meerdere onderwerpen en formaten, waaronder interactieve 3D-modellen en illustraties. Maar daar stopt het niet. 
Interesse om samen te werken? Stuur me jouw ideeën, concepten of vraag een offerte aan en samen brengen we jouw informatie op een efficiënte, mooie en boeiende manier tot leven.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?
Klik op een van de afbeeldingen hieronder om mijn 3D werk of proefschrift omslag ontwerpen te bekijken.
Back to Top