GRATIS MUIS PRINTABLE
Je weet dit misschien niet, maar muizen zijn mijn favoriete dieren op de hele wereld (op de voet gevolgd door zebra's en gerbils). Dus voor mijn verjaardag tekende ik een wenskaart met muizen, de perfecte manier om een vriend of familielid een fijne dag te wensen! Er is ook een kleurpaginaversie beschikbaar; het perfecte kleine cadeautje om naar neefjes of nichtjes te sturen of om die nieuwe tekenbenodigdheden te testen.
ZIJ GINGEN JE VOOR:
Deze kleurplaat en de wenskaart zijn auteursrechtelijk beschermd. 
Ik bied ze je gratis aan voor persoonlijk gebruik. Je kunt ze afdrukken, inkleuren en op social media plaatsen, maar geef me alsjeblieft credits en tag me ook! Ik vind het leuk om te zien wat je ermee maakt! Gelieve geen commercieel gebruik zoals verkopen, hergebruiken of in uw portefeuille plaatsen. Pinnen is ook prima, zolang de pin maar terug linkt naar deze pagina. ​​​​​​
Als je een iPad maar geen printer hebt, kun je deze ook gewoon in Procreate of een andere tekenapp importeren en daar inkleuren (deel je procesvideo als je dat doet!).
Mijn werkproces
Kun je geen genoeg krijgen van kleuren? Maak je geen zorgen, I got you! Ik heb twee andere kleurpagina's gemaakt die gratis te downloaden zijn. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om jouw printable te downloaden.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe projecten, freebies en acties? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief door op onderstaande knop te klikken.
Back to Top