PROEFSCHRIFT OMSLAG ONTWERP

THESIS OMSLAG ILLUSTRATIES EN ONTWERP
Na jaren hard werken is het tijd om je scriptie in een mooi jasje te steken. Ik help je er graag bij! ​​​​​​​Het omslagontwerp van een proefschrift is het eerste wat mensen zien. Het vertelt de lezer waar het boek over gaat en zet de toon voor het lezen. Het kan nieuwsgierigheid opwekken en lezers prikkelen om in een onderwerp te duiken. Jouw scriptie verdient een in het oog springend en persoonlijk omslag ontwerp. Een bijpassende bladwijzer, uitnodiging en de stellingen pagina kunnen ook worden ontworpen, evenals bijpassende kunstafdrukken die geweldige cadeaus of herinnering aan een bijzondere tijd en een prachtige prestatie zijn.
HOE IK WERK
Elk project begint met het bespreken van jouw wensen, ideeën en voorkeuren voor het ontwerp van uw proefschriftomslag. Daarop gebaseerd kan ik je een prijsvoorstel doen. 
Als dat akkoord is, begin ik met schetsen. Op dat punt in het proces kan alles nog aangepast worden en ik ontvang graag van jou feedback op de schets; zo weten we zeker dat we op één lijn zitten voor het ontwerp, en in welke richting het verder ontwikkeld kan worden. Jouw feedback op de schets verwerk ik en het ontwerp wordt verder uitgewerkt tot een eerste ruwe versie van je proefschrift omslag. Ook op deze eerste ruwe versie kun je feedback geven, dit keer ligt de focus op de details. En er is een extra feedbackronde voor eventuele aanpassingen naar aanleiding van de proefdruk. Afhankelijk van de complexiteit van het project kunnen er meer revisierondes aan de tijdlijn worden toegevoegd.

WAT KOST EEN PROEFSCHRIFT COVER ONTWERP?
De prijs van een ontwerp is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, jouw tijdlijn en deadlines en of je aanvullende diensten wilt aanschaffen, zoals het ontwerp van een boekenlegger, uitnodiging, hoofdstukpagina illustraties, illustraties voor het binnenwerk of kunstprints van (een deel van) je ontwerp. Ik ga graag met je in gesprek en hoor alles over je ideeën en wensen voor je thesis ontwerp. Dat is natuurlijk gratis.

HOE KAN IK JOU HELPEN?
Interesse om samen te werken? Stuur me je ideeën en wensen, ik steek jouw onderzoek graag in het jasje dat het verdient!​​​​​​
NIEUWSGIERIG NAAR MEER VAN MIJN WERK?
Klik op een van de afbeeldingen hieronder om mijn medisch illustratie werk of interactieve 3D modellen te bekijken.
Back to Top