Proefschrift omslag ontwerp

PROEFSCHRIFT OMSLAG ONTWERP VOOR ROSALY ANNE BUITEN
Een tijdje geleden benaderde Rosaly Anne me om het omslag van haar proefschrift boek te illustreren en te ontwerpen. Ze had al een globaal idee van wat ze op de cover wilde laten zien, dus dat idee hebben we verder uitgewerkt. Ik heb een eerste schets gemaakt voor de omslag en een mock-up voor verschillende kleurenpaletten, die hieronder worden weergegeven.
Nadat ik feedback had gekregen op de schets en het kleurenpalet, heb ik een eerste versie van de omslag gemaakt. Na nog een paar kleine aanpassingen was het omslag klaar. Een close-up van de uiteindelijke omslag is hieronder te zien. Nadat de omslag definitief was, werden een bijpassende boekenlegger uitnodiging en stellingen pagina ontworpen.
ROSALY ANNE OVER DE SAMENWERKING
In het voorjaar van 2020 had ik het genoegen om samen met Anna te werken aan het omslagontwerp van mijn proefschrift. Ze stond open voor mijn ideeën en samen hebben we iets moois neergezet! Anna was tijdens het hele proces erg vriendelijk en ik kon altijd vertrouwen op een snelle reactie. Ik ben erg trots op het eindresultaat. Als je denkt dat je een medisch illustrator nodig hebt, zou ik Anna zeker aanraden!Rosaly Anne Buiten, Cardioloog in opleiding, MD PhD
Op zoek naar een omslagontwerp dat past bij jou als persoon en bij je onderzoek? Of je al een duidelijk beeld hebt van hoe je omslag eruit moet komen te zien of nog op zoek bent naar inspiratie; Ik help je graag om het omslag te creëren dat jouw onderzoek verdient. Samen inventariseren we je wensen en creëren we een omslag dat bij jou en je scriptie past.
Ik kan ook een bladwijzer, uitnodiging en de scriptiepagina voor je ontwerpen en bijpassende kunst prints, die geweldige cadeaus zijn.
NIEUWSGIERIG NAAR MEER?
Klik op een van de afbeeldingen hieronder om meer van mijn proefschrift ontwerpen te zien.
Back to Top